ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ιστορία μας ξεκινά από το Ικόνιο της Μ. Ασίας όπου ο προπάππους έφτιαχνε παραδοσιακά γλυκά στο εργαστήρι του και πασπάλιζε με φρεσκοκομμένους ξηρούς καρπούς όπου και τους καβούρδιζε μόνος του.

Τα γεγονότα ανάγκασαν τους δικούς μας να φύγουν και να έρθουν στην Αθήνα όπου ο παππούς πλέον και με τις γνώσεις του όπου τις είχε μεταλαμπαδεύσει ο πατέρας του ανοίγει ένα μικρό εργαστήρι ξηρών καρπών. Ο υιός του ύστερα γίνεται κάτοχος αδείας στην  Ά Λαϊκή Αγορά Αθηνών και μετά από μια πολυετή πείρα σήμερα έχουμε αναλάβει η νέα γενιά.

Από το 1985 μέχρι και σήμερα προσφέρουμε στους πελάτες μας επί των πλείστον ελληνικά προϊόντα, πεντακάθαρα, φρεσκότατα και την καλύτερη ποιότητα. Το σύνθημα της επιχείρησης είναι ''Η ποιότητα ποτέ δεν χάνει'' γι 'αυτό το λόγο έχουμε ξεχωρίσει από όλους τους υπόλοιπους που προσπαθούν να μας αντιγράψουν αλλά δεν τα καταφέρνουν και γίνονται κακέκτυπα αντίγραφα. Τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα που μπορεί κάποιος να βρει στη αγορά και έχουν ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Αυτό βέβαια μπορεί να το διαπιστώσει ο καθένας που θα θέλει να έρθει στο μαγαζί μας που βρίσκεται καθημερινά και σε διαφορετική περιοχή της Αθήνας. Έχουμε σχετικές πληροφορίες για το που θα μας βρίσκετε σε κάθε περιοχή. 

Η προσπάθεια μας να προσφέρουμε τους καλύτερους ξηρούς καρπούς έχει βρει αντίκρισμα από τους μόνιμους πελάτες μας που με την συνεχή παρουσίας τους μας τιμούν. Από το 1985 μέχρι σήμερα περιοχές όπως το Κολωνάκι, Βούλα, Πατήσια, Ν. Σμύρνη και Αμπελόκηποι έχουν γευτεί τους φρεσκοκαβουρδισμένους ξηρούς καρπούς μας...
Πλέον μας τιμούν με την παρουσία τους από όλη την Αττική και όχι μόνο.

Σας ευχαριστούμε όλους από Καρδιάς για όλα αυτά που κάναμε τόσα χρόνια μαζί και θα συνεχίσουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα.